FYND - Vackert bokmärke - Biblioteket

  • 29 kr
  • 5 kr

Bokmärket har en vikskada på övre delen av bokmärket (se de två sista bilderna). OBS! Eftersom priset är kraftigt nedsatt skickas det inte fraktfritt.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Bokmärket har en vikskada på övre delen av bokmärket (se de två sista bilderna).

OBS! Eftersom priset är kraftigt nedsatt på denna produkt skickas den inte fraktfritt som de andra korten. Om du däremot handlar för över 599 kronor så betalar du ingenting för frakten.

_________________________________________________________

Älskar du att läsa? Visst är det så att när man tvingas lägga ifrån sig boken mitt i ett magiskt stycke, så vill man snabbt och lätt kunna hitta tillbaka in i sin andra värld. Här är ett vackert bokmärke som hjälper dig med detta. På baksidan finns det möjlighet att skriva vem bokmärket är till och vem det är från. Vilken fin liten present till någon som tycker mycket om att läsa böcker.

Det sitter fast en fläta i bokmärket.