FYND - Speldosa och smyckeskrin - Lyser i mörkret

  • 379 kr
  • 349 kr

Plastfönstret på förpackningen har en skada och förpackningens hörn är något nötta (se de sista två bilderna). Inga skador på själva speldosan.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Plastfönstret på förpackningen har en skada och förpackningens hörn är något nötta (se de sista två bilderna). Inga skador på själva speldosan.

_________________________________________________________

Magi, magi, magi! Det här smyckeskrinet är verkligen magiskt vackert. Det har inte bara tre praktiska lådor och en spegel. Det har också en förtjusande älva som dansar till en mild vaggvisa inspirerad av Rachmaninovs Rhapsodie – Paganini när du lyfter på locket. Och -det lyser i mörkret! Låt dig förtrollas av all denna ljuvlighet! 

Levereras i presentkartong. 

Från Trousselier


__________________________________

Trousselier är ett franskt företag som har över 30 års erfarenhet av att tillverka vackra leksaker. De har en lite gammaldags stil och är en älskad leverantör av klassiska barnrumsdetaljer som är synonymt med värme, ömhet och fantasi. Deras hantverk och kunskap är känt över hela världen. Trousselier har moderniserat den traditionella leksakstillverkningen och fortsätter att skapa kreativa, vackra och hållbara leksaker och inredning för barn. Trousselier älskas av både barn och vuxna.