FYND - Glassvagn i trä från JaBaDaBaDo

499 kr

299 kr

10 % rabatt. Rabatten är redan avdragen på priset (ordinarie pris 499 kr).

Har använts som rekvisita vid fotografering. Har två mindre defekter från fabriken. En defekt på handtaget där det finns ett lite för tjockt lager lim. En defekt på en av glassarna där det finns mindre fläckar av olika färger (se de två sista bilderna i bildspelet).

I övrigt är vagnen intakt. 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Underbar glassvagn som passar lika bra som julklapp som födelsedagspresent. Från JaBaDaBaDo. Barnens lek blir inte sötare än så här! Glassvagnen har 10 olika sorters glassar, alltifrån pinnglassar till kulglass och mjukglass. Glasskopa och jordgubbstopping ingår. Vagnen har hjul så den enkelt kan köras runt till alla glassugna kunder.

  • Innehåller hela 10 olika sorters glassar
  • Kommer hålla barnen sysselsatta med kreativ lek i många timmar
  • Utrustad med hjul så att du kan köra vagnen
  • Behändig storlek, att ha på golvet eller bordet

Glassvagn i trä med 10 olika glassorter! Glassvagnen har 2 våningsplan med 5 glassar på varje plan. Kulglassarna och mjukglassarna är avtagbara så att du själv kan bygga din glass. Utrustad med handtag och hjul så att du enkelt kan köra vagnen. Vagnen är 40 cm hög och med smidig storlek är den enkel att ta med sig överallt. Följande delar ingår:

1 glassvagn på hjul (bordsstorlek)

1 glasskopa

1 jordgubbstopping

5 pinnglassar

5 kul/mjukglassar

Material: Trä

Mått på förpackningen: 28x14x20 cm

Levereras omonterad. Monteringsanvisning medföljer.

Mått på monterad glassvagn: 31x18x40 cm

Från 3 år