FYND - Gissa vem jag gillar mest?

  • 199 kr
  • 99 kr

Katt, hund, lamm eller häst. Alla har någon som älskar dem bäst.Så kan du nu gissa vem jag gillar mest? Här träffar barnen många gulliga djurungar.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ytligt defekt på bokens omslag (se bild 4, 5, 6, 7 och 8). Annars lika fin som vanligt!

_________________________________________________________

Katt, hund, lamm eller häst.
Alla har någon som älskar dem bäst.
Så kan du nu gissa vem jag gillar mest?

Här träffar barnen många gulliga djurungar och deras mammor och pappor. Alla har de någon som gillar just dem bäst. På köpet får barnet lära sig hur våra svenska djur "låter". Och i slutet av boken står det lilla barnet själv i fokus och får gissa vem som gillar hen mest. En tycker-om-dig-bok på rim med vackra bilder av Maja Lindberg. 

Förutom hund, lamm och häst finns katt, kyckling, gris, björn, fisk, bi, kanin och ko med. Och så förstås barnet själv. En riktigt fin presentbok!
___________________________________________

Tyckt av de som läst:

"MAGISKA illustrationer som gör denna mysiga bok ännu finare! Välskriven och vacker.
En Riktig bokpärla som lämnar efter sig en mysig stämning och ett leende på läpparna. Vi får träffa så många mysiga djurarter som gör än så glad och lugn.
En fin bok som är Så vacker!"
my.loved.books