FYND - Enkelt Kort - Korgvagga

  • 19 kr
  • 5 kr

Kortet har ett tunt, rakt streck som sträcker sig över hela långsidan (se den sista bilden). Strecket är en tryckskada och syns enbart ur vissa vinklar.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Kortet har ett tunt, rakt streck som sträcker sig över hela långsidan (se den sista bilden). Strecket är en tryckskada och syns enbart ur vissa vinklar.

OBS! Eftersom priset är kraftigt nedsatt på denna produkt skickas den inte fraktfritt som de andra korten. Om du däremot handlar för över 599 kronor så betalar du ingenting för frakten.

_________________________________________________________

Nä men oj vilket sött kort! Blomster, bäbis och så en liten humla på det. Kan det bli sötare. Underbara färger och en fantastik känsla i detta sötchock till kort. Ett härligt kort till ett dop eller som en hälsning till någon som har fått en liten en.

Eller varför inte använda kortet som inbjudningskort till ett dop eller namngivningsceremoni?

Underbart motiv som blir en vacker tavla om du väljer att rama in det.

Vykortsstorlek.

Enkelt kort med plats för adress och frimärke på baksidan. Inget kuvert medföljer.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.