FYND AnimaZoo - Ta hand om djuren!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får vi veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer vi kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Har använts en gång för att visa spelet för en kund.

Plasten runt spelet är borttagen men i övrigt märks det inte att det är använt. Spelet är så klart komplett och spelregler på alla ursprungliga språk finns kvar.

Ordinarie pris är 179 kr. 40 % rabatt. Finns enbart i 1 exemplar.

Vill du köpa spelet till ordinarie pris, finns det här.

________________________________________________________________________

Vem kan skapa den mest fantastiska djurparken? För att klara det måste man veta hur man ska välja och mata sina djur bäst. 


15 minuter
Från 6 år
2-4 spelare
Bra kalaspresent

Innehåll: 55 kort (30 matkort, 20 djurkort, 5 bonuskort).

Spelets mål: få så många stjärnor som möjligt genom att fånga djur till sin djurpark och genom att vinna bonuskort.

Spelförberedelser: Blanda matkorten. Dela ut 3 kort till varje spelare och lägg sedan upp 3 kort med framsidorna uppåt i mitten av bordet (det är marknadszonen). Resterande kort läggs med framsidorna nedåt och de utgör mathögen. Blanda djurkorten. Lägg upp 3 kort med framsidorna uppåt mitt emot matkorten (det är infångningsszonen). Resterande kort läggs med framsidorna nedåt och de utgör djurhögen. Bonuskorten läggs vid sidan om spelzonen med framsidorna uppåt.

Så här spelas spelet: Den yngsta spelaren börjar och sedan fortsätter man medurs. Den spelare som står på tur kan välja mellan att ta 2 matkort eller 1 djurkort. Om hen väljer att ta 2 matkort: Spelaren kan ta 2 matkort från marknadszonen och/eller från mathögen och lägger sedan ut två nya kort från mathögen så att det på nytt finns 3 matkort på bordet.

Om spelaren väljer att ta 1 djurkort:

För att kunna ta ett djurkort måste spelaren ha tillräckligt många matkort av djurets födotyp och kasta dem för att få ett djurkort. När en spelare vinner ett djurkort lägger hen det i sin djurpark. Sedan lägger spelaren ut ett annat kort från djurhögen.

OBS 1: En spelare får aldrig ha fler än 5 kort på handen när hens spelomgång är över. Om så är fallet måste hen kasta några djurkort.

OBS 2: När mathögen tar slut blandas de kastade korten för att skapa en ny korthög.

Bonuskort 1: a plats: spelaren kan vinna ett bonuskort (som läggs framför spelaren på bordet) vid slutet av sin spelomgång om hen är den första spelaren som har minst 1 djur i sin djurpark ...

Spelets slut: När djurhögen är tom spelar varje spelare ytterligare en omgång om hen kan. De 2 Maxbonus-korten delas ut till den spelare som har flest djur ...

OBS 3: om det blir jämnt mellan flera spelare vid utdelningen av Maxbonus-korten får alla de berörda spelarna 5 stjärnor.

OBS 4: om en spelare inte har alla 5 kontinenterna bland djuren i sin djurpark måste hen dra ifrån 3 stjärnor från resultatet.

Vinnare blir den spelare som har flest stjärnor på sina djurkort och bonuskort.