Superhjältekjol och cape med mask (6-8 år)

  • 379 kr

Här finns en riktigt fin superhjältedress i mörkblått och rosa. Capen har en metallisk effekt vilket gör den extra cool. Det följer med en vacker tyllkjol.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här finns en riktigt fin superhjältedress i mörkblått och rosa. Capen har en metallisk effekt vilket gör den extra cool. Det följer med en vacker tyllkjol som är lätt att springa fort i. För att ingen ska ana vem som gömmer sig bakom dräkten är det viktigt att du även bär den medföljande ögonmasken när du är ute bland folk.

VIKTIGT! Bodyn som syns på en av bilderna följer inte med. Det som följer med är capen, kjolen och masken. Det går jättebra att ha en vanlig vit t-shirt under för att göra dräkten komplett.

Dräkten är tänkt att passa 6-8 år enligt USA-storlekar. Det betyder alltså motsvarande ca storlek 116-128.