Pussel som blir en bilbana (24 bitar)

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer jag kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett roligt trafikpussel som du pusslar ihop precis hur du vill. Om du älskar bilar är det här pusslet för dig! Bygg vägar som går förbi hus, kossor och kanske en skola eller en bondgård. Det följer med 5 skyltar som gör att du kan visa trafiken hur den ska åka. Några bilar följer inte med men det har du säkert flera hemma som du kan leka med 

Pusslet består av 24 bitar.

Storlek: på det färdiga pusslet: 100 x 63 cm.

Från 3 år.

Från Djeco

_____________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.