Vilda djurungar - Pekbok

  • 89 kr

Oskar Jonssons charmiga bilder av djuren i det vilda är något alla barn vill njuta av. Det stadiga formatet med hårda blad gör att boken tål att läsas.

Oskar Jonssons charmiga bilder av djuren i det vilda är något alla barn vill njuta av. Det stadiga formatet med hårda blad gör att boken tål att läsas många gånger. Perfekt att ha med i vagnen.

Tigrar, elefanter och isbjörnar ... Att lära sig namnen på världens vilda djur är spännande, och kan ge upphov till många roliga lekar. I Vilda djurungar kan barn och vuxna peka på glada djur och läsa tillsammans för att lära sig vad de heter. Illustratören Oskar Jonsson jobbar  med förenklade och gulliga djurbilder som passar de små barnen.

Nalleböckerna är de allra yngsta läsarnas favoritböcker både i format och innehåll. Små greppvänliga böcker som tål att läsas högt, dreglas på och bläddras i om och om igen. Kvalité för de allra minsta barnen, helt enkelt.

Passa för 0-3 år.

____________________________________

Tyckt av de som läst:

"Boken är uppbyggd så att man på vänstersidan får se en gullig djurbild av antingen tigrar, giraffer, elefanter, krokodiler, isbjörnar eller gorillor. Alltid en djurmamma med unge eller ungar. Djurets namn står skrivet med VERSALER på denna sida. På motsvarande högersida finns en bild på ett barn, vilket på något sätt har anknytning till texten. Till tigerbilden finns en flicka som är utklädd till tiger i tigerdräkt, till elefantbilden en mörkhyad pojke som badar i en leksakspool, till isbjörnsbilden finns en vinterklädd flicka som tittar ut ur en snögrotta. På denna sida finns också en kort text som beskriver djurbilden; t.ex. "Elefanterna badar i floden." samt ett par ljudhärmande ord i versaler, som t.ex. "PLASK!", "TUUUT!". Detta innebär att barnet inte växer ur boken så snabbt. Medan det för ettåringen är roligt att lära sig att säga namnen på djuren och härma de onomatopoetiska orden så kan tvååringen också berätta vad barnen gör, medan treåringen förmodligen även kan läsa orden i versaler själv."
Anni