Tre små grisar

79 kr

Den traditionella fabeln om Tre små grisar är en av de mest älskade barnsagorna genom tiderna. Den handlar om grisarna som bygger varsitt hus: det första av halm, det andra av trä och det tredje av tegel. När vargen kommer för att kalasa på grisarna är det en enkel sak att blåsa omkull både halmhuset och trähuset. Men grisarna gömmer sig i tegelhuset, där de kan känna sig trygga. Och när vargen ändå försöker ta sig in genom skorstenen så dimper han ner i en gryta med kokande vatten!

Catarina Kruusvals pekböcker är klockrena. 

Helt ljuvliga grisar, en lagom ruskig varg och pricksäkra miljöer gör den här boken till en riktig liten klassiker. Catarina Kruusval vet precis vad små barn gillar, och hennes böcker kan både stora och små njuta av. De är helt enkelt sagolikt bra!

Ålder 0-3 år.

_____________________________________________________________________

Tyckt om boken:

"Passar små barn med fina illustrationer och en lagom läskig saga!" Klara Klingspor

"Kruusvals illustrationer bjuder inte på några överraskningar men förmår som vanligt intressera och hålla tvååringen road och koncentrerad precis så länge som krävs. Pluspoäng också för att grisarna är av båda könen, och att Kruusval låtit den byggnadstekniskt begåvade av dem vara en syster." Skånska dagbladet