Titta genom hålet - Är du där, lilla kanin?

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer jag kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Var har den lilla kaninen gömt sig?

Följ med in i skogen och se om du kan hitta den!

Fint illustrerad bok med utskurna hål och mönster som gör att barnet kan låta fingrarna följa med i sagan.

Du tror att du ser den lilla kaninen men när du vänder på bladet visar det sig vara något helt annat. Var kan den lilla kaninen vara?

______________________

Tyckt om boken

"Nu är det den lilla kaninen som försvunnit och vi letar efter. På varje sida finns ett hål till näst sida.
Genom varje hål tror vi oss skymta kaninen, men när vi vänder blad märker vi att det t.ex är en fladdrande fjäril eller en sömnig mus. Till slut hittar vi den lilla kaninen lekandes på ängen.
Dessa böcker är en av våra favoriter när det kommer till illustrationer och formgivning. Uppslagen är fulla av detaljer att upptäcka och på sidorna finns det även utskurna mönster som det lilla barnet kan följa med sitt finger.
Även språket är väldigt mysigt i dessa böcker. I tidigare böcker har vi till slut hittat djuret gosandes med sin förälder och i denna är det trevlig lek.
Med nyfikna funderingar så får det lilla barnet vara aktiv och speja efter det kaninen. Ett upplägg som många yngre barn finner roande."
Barnboksfamiljen