Sagan om skräddaren, katten och musen

  • 149 kr

I Sagan om skräddaren, katten & mössen får vi stifta bekantskap med en gammal och fattig skräddare som kämpar med att sy praktfulla bröllopskläder.

Dela

Sagan om skräddaren, katten & mössen får vi stifta bekantskap med en gammal och fattig skräddare som kämpar med att sy praktfulla bröllopskläder till borgmästaren. Men så blir skräddaren sjuk och får slut på silkestråd - vad ska han nu ta sig till? Som tur är får han hjälp av stans flitiga möss och sin klyftiga katt Simpkin.

Beatrix Potters illustrerade sagoböcker tillhör de absoluta klassikerna inom barnböckernas värld. Denna utgåva är illustrerad med Beatrix Potters - digitalt restaurerade - originalteckningar i färg.

Sagan om skräddaren, katten & mössen var Beatrix Potters egen favorit bland alla sina böcker.

Boken är lite mindre i formatet med vackert, matt omslag.


BEATRIX POTTER [1866-1943] föddes i South Kensington i London. Hon skrev och illustrerade drygt tjugo barnböcker, varav många har blivit klassiker. Bara den första av dem - Sagan om Pelle Kanin - har sålt i över 45 miljoner exemplar världen över och Beatrix Potters sagoböcker fortsätter - 70 år efter hennes död - att sälja 2 miljoner exemplar om året. 

_____________________________________________

Tyckt av de som läst:

»En underbar berättelse.« | Hanneles bokparadis

»Barnböckernas crème de la crème.« | Just här, Just nu

»Fantastiskt, underbara, bedårande böcker.« | Anna-Karin Ferm, Go'kväll

»Skräddaren, Katten & Mössen var verkligen sådär magiskt bra som man vill ha utav en bok.« | Bokprinsessorna


Mitt favoritdjur

99 kr 49 kr