Tre små grisar - Läs & Pyssla Klistermärkesbok

  • 59 kr

Serien Läs och pyssla har tagit fram i samarbete med pedagoger för att öka barnets läsförmåga och läsförståelse. Den klassiska sagan kombineras med pyssel

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Serien Läs & pyssla har tagit fram i samarbete med pedagoger för att öka barnets läsförmåga och läsförståelse. Den klassiska sagan kombineras med pyssel och kreativa övningar. Innehåller även enklare räkneövningar.

Dessa böcker är uppbyggda pedagogiskt så att barnen tränar på läsförmåga och läsförståelse genom att arbeta med texterna.

Hjälp de tre små grisarna att överlista stora stygga vargen. Boken innehåller klistermärken som ska klistras in på olika ställen i boken.

Ett roligt sätt för barn och vuxna att läsa och pyssla tillsammans. Längst bak i boken finns ett facit som ni kan kika på om det känns för svårt.