Pysselbok med flyttbara klistermärken - I enhörningarnas värld

  • 69 kr

En förtrollande bok där du får följa med till enhörningarnas underbara värld. Du får massor med fina klistermärken som du kan använda om igen om du spar dom på

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

En förtrollande bok där du får följa med till enhörningarnas underbara värld. Du får massor med fina klistermärken som du kan använda om igen om du spar dom på fliken längst bak i boken.  Dröm dig bort, och galoppera på ängarna, bada i vattenfallen, känn doften av  ljuvliga blommor i rosenträdgården. Dags för lite magi i vardagen!

Mer än 300 klistermärken som du kan flytta runt och ändra som du vill medan du leker med boken. Eftersom sidorna är glättiga går det att flytta runt klistermärkena precis som du vill.

Från 3 år