Måla bussen och andra fordon att färglägga

  • 69 kr

Pax för att måla bussen! Spännande och roliga fordon och mönster att färglägga, skapade i varm och tuff retrostil. Följ med till Ingela P Arrhenius värld.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Pax för att måla bussen! Spännande och roliga fordon och mönster att färglägga, skapade i varm och tuff retrostil. Följ med till Ingela P Arrhenius mönstervärld!

Färgläggning är kreativt, avslappnande och stärker koncentrationsförmågan. På ena sidan ser du olika fordon och vad de heter är tydligt textat ovanför varje bild (t.ex. Ambulans, Brandbil osv.) På den motsatta sidan finns fina mönster att färglägga. Här finns både stora tydliga mönster och mer detaljerade, i en Mandalainspirerande anda.

291 x 210 x 3 mm

28 sidor