Magiska Enhörningen - Aktivitetsbok

  • 79 kr

Välkommen in i en förtrollad värld av enhörningar, sjöjungfrur, älvor, regnbågar och gnistrande stjärnor! Det här är en kreativ bok som är full med roliga tanke

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Välkommen in i en förtrollad värld av enhörningar, sjöjungfrur, älvor, regnbågar och gnistrande stjärnor! Det här är en kreativ bok som är full med roliga tankenötter, kul aktiviteter och vackra bilder att färglägga. Den passar perfekt för alla som gillar enhörningar och andra varelser i sagornas värld.

Här finns labyrinter att följa, bilder att färglägga och enhörningar att hitta. Här finns det detaljrika bilder att titta på och kan du sen svara på frågor om vad du såg? Det mesta går att lösa utan att kunna läsa men då och då kan det vara bra att få hjälp av någon läskunnig för att förstå vad man ska göra.

Passar troligen från ca 5 år.