Lilla bokstavspysslet

  • 69 kr

Klurigt och roligt bokstavspyssel med humoristiska bilder baserat på boken Lilla bildordboken av Anna Ribbing och Mia Nilsson.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Klurigt och roligt bokstavspyssel med humoristiska bilder baserat på boken Lilla bildordboken av Anna Ribbing och Mia Nilsson.

Det ska vara kul att lära sig alfabetet, då blir det lättare att komma ihåg alla bokstäverna.

Hur många E får plats i elefantens mage? Vilken gris håller i ballongen med bokstaven G på? Vilka bokstäver saknas i äppelträdet?

I den här pysselboken får du bekanta dig med hela alfabetet genom olika uppdrag. Rita, skriv och klistra in med roliga klistermärken.

Väck lusten till bokstäverna, orden och språket! 

En klurig, lekfull och härlig första introduktion till bokstävernas magiska värld! Här finns också en hel del lite klurigare uppgifter där du ska försöka skriva ut vad djuren heter.

28 sidor

300 x 210 x 2 mm