Korsord med monster (8-10 år)

  • 69 kr

Monster - finns de? Tja det kan man ju undra. Ibland kan man tycka att hemska monster dyker upp lite här och där, under sängen, i garderoben, bakom dörren.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Monster - finns de? Tja det kan man ju undra. Ibland kan man tycka att hemska monster dyker upp lite här och där, under sängen, i garderoben, bakom dörren och i mörkret på kvällen. Därför kan det behövas lite mindre hemska monster att träna på. Snälla nybörjarmonster av ofarliga saker som vi har runt oss i vardagen...liksom siffror och bokstäver. Då blir de riktiga monstren inte fullt så läskiga.

Här har du en hel bok full med snälla, äventyrslystna monster i form av korsord, knep och knåp och annat pyssel. För varje uppgift du löser får du ett antal bokstäver som du samlar på en speciell sida.

När du har löst alla kryss och knepigheter kommer du med hjälp av de hopsamlade bokstäverna att lista ut en hemlig mening.

MIKAEL WALLMARK är illustratör och korsordsmakare. När hans barn var små ritade han monster på allt som fanns därhemma för att göra det farliga lite mindre läskigt.

Passar ca 8-10 år