Djuren i skogen lär mig... - Flera olika pysselböcker att välja bland

  • 59 kr

Några sorter har tyvärr tagit slut.Sarah Sheppards böcker om Djuren i skogen har lärt oss massor om naturen och om hur djuren egentligen har det, och vad de gör

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Några sorter har tyvärr tagit slut.

Sarah Sheppards böcker om Djuren i skogen har lärt oss massor om naturen och om hur djuren egentligen har det, och vad de gör. Här är sex stycken aktivitetsböcker från 4 år och uppåt som passar när man börjar skolan.
Djuren i skogen lär oss på ett finurligt sätt olika saker som en har nytta av hela livet.
Ålder 4-8 år beroende på bok.

Bokstäver (4-6 år)
Först ut är en bok som går igenom alfabetets bokstäver, där vi lär oss känna igen och skriva de olika tecknen. Fungerar både för de som redan kan några bokstäver och för den som ännu inte lärt känna A, B och Ö. I mitten finns ett roligt klisterark.

Siffror (4-6 år)
I denna bok går Djuren i skogen igenom alla siffror, hur de ser ut och vad man skall ha dem till. På ett lekfullt sätt repeterar Sheppard och får oss att minnas hur de olika siffrorna ser ut, och hur de ska skrivas. I mitten finns ett roligt klisterark.

Räkna (5-8 år)
1, 2, 3, 4 rävbajs. Djuren i skogen lär oss räkna; genom upprepning och olika övningar lär vi oss grunderna i plus och minus, delat och gånger. Fina bilder och pedagogiska klurigheter gör att vi minns och lär oss räkna. I mitten finns ett roligt klisterark.

Naturen (5-8 år)
En aktivitetsbok där vi får träffa olika vilda djurfamiljer och titta in i gryt, bon och iden. Hur bor egentligen en ekorre? Hur ser en myrstack ut inuti? Djuren i skogen lär oss om naturen. I mitten finns ett roligt klisterark.

Engelska (5-8 år)
Djuren i skogen kan engelska och lär dig i denna aktivitetsbok vad olika saker heter på ett av världens största språk. Hur säger man hej och vad heter veckodagarna på engelska? I mitten finns ett roligt klisterark.

Skriva (5-8 år)
Här lär Djuren i skogen oss hur man skriver för hand, både genom att vi själva skriver och genom att vi med kluriga medel hittar rätt ord till rätt sak. En mångsidig bok för den som precis har börjat skriva. I mitten finns ett roligt klisterark.