Pricken

  • 89 kr

Det var en gång nio små kaniner. Åtta av dom var vita, men den nionde var alldeles prickig och fick heta Pricken. En fin bok om att vara annorlunda.

Det var en gång nio små kaniner. Åtta av dom var vita, men den nionde var alldeles prickig och fick heta Pricken. Hans mamma älskade honom men han kände sig ändå väldigt ensam och utstött i familjen.

En dag rymmer Pricken hemifrån. Men när han ger sig ut i stora världen upptäcker han att det är fler än han som ser annorlunda ut.

_________________________________

Tyckt om boken:

"Pricken är en fin bok, som handlar om allas lika värde .
Jag läste den för mina barn och nu ska jag ge den till mina barnbarn"
Christina

"Nostalgiskt barndomsminne. Så fina historia, både tårar och glädje. Ett fint sätt att lära barn omtanke, empati och alla likas värde."
En mamma

""Pricken" av Margret Rey och H A Rey är en klassiker. Jag har älskat "Pricken" sedan jag var barn och måste därför ha ett eget exemplar i min bokhylla."
Anna

"En väldigt charmig bok som håller från generation till generation. Jag har haft den, min dotter hade den, och nu har mitt barnbarn fått den.."
Zizywa

"En bra bok för barn som handlar om att känna ett utanförskap och om att vara/se annorlunda ut. En bok med ett viktigt budskap!"
Trebarnsmamman