Lilla jag-boken - Fyll i bok om barnets första år

  • 199 kr

Det är stort att få barn. Och det är mycket som man vill komma ihåg som nybliven förälder. Vilket var det första ordet? Den första mostuggan? Första stegen?

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Det är stort att få barn. Och det är mycket som man vill komma ihåg som nybliven förälder. Vilket var det första ordet? Den första mostuggan? När togs de första stegen? Här kan den vuxna samla minnen från de stora ögonblicken som man sen kan glädjas åt tillsammans med barnet i många år. Boken blir ett minne för livet.

Underbara bilder av Maja Lindberg.
___________________________________________-

Tyckt om boken:

"Jag har nog aldrig sett en finare första-året-bok än ”Lilla Jag-boken”. Maja Lindbergs illustrationer är inget annat än ren magi. Och den är precis lagom för vad en nybliven föräldrar hinner med att fylla i. Här finns även ett litet släktträd och illustrerade ramar på medaljongtapeter där fotografier klistras in. Boken är könsneutral och passar utmärkt för alla sorters familjekonstellationer!" Little Literarian - Kristina Sigunsdotter