Lilla Bokstavsboken

  • 199 kr

Kul ABC-bok för stora som småen smällkaramell som rimmar påallt från monster, kungar, akrobatertill prinsessor, vampyrer och pirater.

Kul ABC-bok för stora som små
en smällkaramell som rimmar på
allt från monster, kungar, akrobater
till prinsessor, vampyrer och pirater.


Maja Lindberg om sin debut: 
"En ensam bokstav säger inte så mycket, men lägger man till lite fler bokstäver och till det en bild, får allt genast en ny innebörd. 
En vacker eller rolig bild fastnar lätt i minnet och kan man koppla bokstaven med bilden så hänger den med upp i hjärnan utan mycket extra tankearbete. Förhoppningsvis växer barnens fantasi och när de väl släcker lampan för att sova, lever bilderna vidare i deras drömmar."
_____________________________

Tyckt om boken:

"En riktigt fin bilderbok med fantastiska illustrationer till alfabetets alla bokstäver. Texten är på rim och lite annorlunda beskrivningar av bokstäverna. En härlig högläsningsbok."
Helena

"Maja Lindbergs mjuka och träffsäkra bilder gör Bokstavsboken till en ny favorit i barnens bokhylla. För alla i familjen. Drömska och detaljrika motiv med ett fantastiskt uttryck."
Nelly

"Det är en fantastisk, fantastisk bokstavsbok för små barn. Varenda bild är som ett litet konstverk. Varje bokstav har en egen sida med en tillhörande målning och ett litet rim. Och låt oss prata om målningarna. De är SÅ fina. Jag hade velat sätta upp varenda en på en vägg i barnrummet. Otroligt drömmiga!"
Frida