Julen, vad är det?

  • 159 kr

Alla stora pratar om att julen snart är här, men vad är julen egentligen för något? Är det någon som ska komma och hälsa på? Är den snäll som mormor och morfar?

Alla stora pratar om att julen snart är här, men vad är julen egentligen för något? Är det någon som ska komma och hälsa på? Är den snäll som mormor och morfar? Eller är den en kaka? Varför blir alla plötsligt så glada och varför ser allt så mysigt ut hemma och ute på stan? Följ med det lilla barnet och katten när de försöker ta reda på vad julen egentligen är. Kanske kan julen vara att lukta på clementiner, att tända ljus, att vänta på tomten eller helt enkelt att vara tillsammans med någon man tycker om.

Den allra första boken om julen med magiskt stämningsfulla illustrationer av Laura Di Francesco.


___________________________________

Tyckt av de som läst:

"En söt berättelse om vad julen Egentligen handlar om.
Vad innebär julen Egentligen? Självklart är det olika för alla men det finns en del saker som kanske har lite extra med julen att göra. En bok med Väldigt Fina och Mysiga illustrationer!
En bok jag varmt kan rekommendera; ger julkänslor!"

my.loved.books

"Alla stora pratar om att julen snart är här, men vad är julen egentligen? Är det någon som ska komma och hälsa på? Är den snäll som mormor och morfar? Eller är den en kaka? Varför blir alla plötsligt så glada och varför ser allt så mysigt ut hemma och ute på stan?
"Julen, vad är det " är en mysig julbok för de yngsta som innehåller helt magiskt stämningsfulla illustrationer som får en att längta och fundera på vad julen är och betyder för oss.
Kanske kan julen vara att lukta på clementiner, att tända ljus, att vänta på tomten eller helt enkelt att vara tillsammans med någon man tycker om.
Här får vi följa den lilla flickan och hennes katt när de gör juliga saker tillsammans som att sjung, pyssla, bakar, klär granen och väntar på tomten.
Boken är skriven med korta textrader tillsammans med färgstarka och stämningsfulla Illustrationerna som får mig att önska att de fanns som fina julkort."
Gullis lästips

"Philip 8 år:
Jag läste bilderboken Julen, vad är det? Det är en bok för barn som är mindre än jag och det är fina bilder. Jag tycker om att barnet har en katt. De gör juliga saker tillsammans. De tänder ljus, klär granen, äter godis, pysslar och sjunger. Jag tror att små barn kommer tycka om boken.
AC (mamma):
Julen, vad är det? är en fin bilderbok för de yngre barnen. Det är pappsidor med en mening och ljuvliga illustrationer. Enkla men detaljrika och mjuka drag. Jag håller med Philip att det är mysigt att flickan har en katt och att de gör allt tillsammans. En mycket stämningsfull och söt bok om julen."
Gustavs bokhylla