Jag vill ha ett monster!

  • 149 kr

Alla mina kompisar har monster som husdjur. Lisa har en ogg, Simon har en slurp, Alice har en knöpis. Jag vill också ha ett, säger jag till pappa. Snälla!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Alla mina kompisar har monster som husdjur. Lisa har en ogg, Simon har en slurp, Alice har en knöpis. Jag vill också ha ett, säger jag till pappa. Snälla, snälla, snälla, jättesnälla, superdupersnälla!
Vi har inte plats för ett monster, svarar pappa och ställer massor av motfrågor. Vem ska ta hand om det? Vem ska mata det och plocka upp bajset?
Det ska jag göra. Jag är nämligen en monsterexpert!

Äntligen får Holly sitt alldeles egna monster. Som hon har längtat! Hon ska ska mata, rasta och ta hand monstret, det har hon lovat pappa. Men det är inga problem, för monsterungar är det roligaste och gulligaste som finns.

Fast det är klart, de gör inte alltid som man säger. Och sen växer de så snabbt

Elise Gravel har skrivit och illustrerat fler än trettio böcker och är en mycket uppskattad bilderboksskapare i hemlandet Kanada.

Bokens storlek: 288 x 222 x 9 mm

Passar ca 3-6 år
_____________________________

Tyckt om boken:
"Med en oväntad och humoristisk knorr på slutet har Elise Gravel gjort en bok där bilderna i skön samklang med texten för berättelsen framåt. Jag vill ha ett monster! är en bok som kommer att attrahera många barn."
Dag Hedberg, BTJ

"Elise Gravels Jag vill ha ett monster! är en bedårande bilderbok med monster söta som karameller men busiga som - just det - små monster." Eskilstuna-Kuriren

"”Jag vill ha ett monster” är en kreativ och fantasifull bok, och på grund av dess interaktiva inslag passar den väl till lekfulla och kreativa situationer och möjligheter i vardagen, snarare än en godnattsaga. Den riktar sig till barn mellan tre och sex år, men med tanke på dess inbjudan till kreativt skapande i slutet tror jag att den även kan uppskattas av barn som är något äldre. Personen som högläser boken har i sin hand fått en mycket viktig uppgift – att låta den lekfullhet som Gravel har gett uttryck för i sin bok komma till sin rätt, och på så vis inspirera även det lyssnande barnet till att själv delta i den lekfulla processen. Så, kära högläsare, har du ditt barnasinne kvar?"
Litteratur Magasinet