I en musfamilj

  • 149 kr

I en musfamilj händer det ibland att alla pratar i munnen på varandra, men ibland är det i stället tyst, fast för det mesta är det en bra tystnad, rofylld, full

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

I en musfamilj händer det ibland att alla pratar i munnen på varandra, men ibland är det i stället tyst, fast för det mesta är det en bra tystnad, rofylld, full av vackra drömmar och varma tassar. I en musfamilj läser man alltid en saga innan man somnar och glömmer aldrig att ge varandra en godnattpuss.
Följ med in i musfamiljens värld, fylld av vardagsdramatik och värme. Lär känna musfamiljen i detaljrika, humoristiska illustrationer. En berättelse om att vara många syskon i en stor familj.
 _________________________________________________________________

Omdömen om boken:

"I en musfamilj av Giovanna Zoboli får man följa vardagen i en musfamiljsliv, att stiga upp på morgonen, äta tillsammans, vara tillsamman. Hur man inte är på samma ställe under dagarna. Att man kan ha det bra utan att vara tillsammans. Att man inte alltid lyssna på varandra men alltid tycker om varandra. Bilderbokspoesi att bli varm i magen av och gråta lite till."
Prickiga Paula och böckerna