Hörru, Popfarfar! - av Paul McCartney

  • 149 kr

Häng med Popfarfar på äventyr! Han älskar att upptäcka nya platser och har alltid något spännande på gång.Med hjälp av sin magiska kompass tar Popfarfar med sin

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Häng med Popfarfar på äventyr! Han älskar att upptäcka nya platser och har alltid något spännande på gång.
Med hjälp av sin magiska kompass tar Popfarfar med sina fyra barnbarn på hisnande och spännande äventyr. Följ med dem när de rider på flygfiskar, flyr från vilda bufflar och råkar ut för en lavin!

Här är det Paul McCartney som debuterar som barnboksförfattare.
 _________________________________________________________________

Omdömen om boken:

"Hörru, Popfarfar är popikonen Paul McCartneys debut som barnboksförfattare. Jag får känslan av att det är författaren själv som är farfar i boken och som tar med sina barnbarn på äventyr. Farfar har en magisk kompass som tar farfar och barnbarnen från en plats till en annan med blixtens hastighet. Det är en fartfylld berättelse med stor dos charm. Illustrationerna är halva nöjet med boken då de är härligt färgsprakande och med massa detaljer att upptäcka. Illustrationerna drar nästan in läsaren i boken och det känns som man som läsare får hänga med i deras äventyr på nära håll. Farfar är en pigg man som inte räds att rida i snabb galopp på en häst eller flyga uppe i luften på en flygfisk. Det är en perfekt bok för mor/farföräldrar att läsa för sina barnbarn och låtsas att de själva är med i boken. Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk åt att ytterligare en "kändis" ska ge sig in i barnboksvärlden, men oj så fel jag hade. Boken är både rolig och spännande och kan nog locka många barn från ca 3 år och uppåt!"
Villivonkansbooks

"Underbar bok med härliga illustrationer! Det är härlig och spännande berättelse med många kul äventyr. Det är detaljrika och härligt illustrerade bilder med färger som gör att man blir glad. Språket fungerar fint och det är bra med den återkommande frasen "Gyllene kompass, snurra och styr! Ta oss med på magiska äventyr!" En lätt fras som barnen lägger på minnet och gärna repeterar när kompassen kommer fram och ska ta dem till den plats barnen ser på vykortet."
Bokprataren