Ensam hemma

  • 79 kr
  • 59 kr

Familjen har åkt till mormor. Tänk vilket äventyr för en liten kanin att få ha hela lägenheten för sig själv! Men kommer familjen märka något när de kommer hem?

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Familjen har åkt till mormor. Tänk vilket äventyr för en liten kanin att få ha hela lägenheten för sig själv! Men kommer familjen märka något när de kommer hem? En lågmäld och humoristisk berättelse från Sydkorea.

"Lee arbetar med mycket små gester både vad det gäller text och bild. Och det ger boken dess storslagna uttryck." Ulf Malmqvist BTJ.

Författaren och illustratören Ho Baek Lee bor i Sydkorea med fru, barn och kanin. Han fick Peter-Pan-priset 2012

_________________________

Tyckt av de som läst

"Denna bok är riktigt charmig och kaninen agerar som ett litet nyfiket barn gör. Passande för barn i 4-6 års åldern, som kan förstå hur denna kanin tänker och agerar som den gör. Perfekt som godnattsaga."
C