Det finns inga barn!

  • 129 kr
  • 79 kr

En godnattsaga för alla små monster! "Det finns inga barn", får det lilla monstret höra av sin mamma när det är läggdags. Men kan man tro på det?

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

En godnattsaga för alla små monster!
"Det finns inga barn", får det lilla monstret höra av sin mamma när det är läggdags. Men kan man tro på det?

En omvänd godnattsaga där det är det lilla monstret som är rädd för vad som kommer fram när lampan är tänd!

_______________________

Tyckt av de som läst:

"Det finns inga monster eller spöken. Hur många gånger har man inte fått uttala dessa ord när det börjar närma sig kväll och skymma. Nu finns det en bilderbok på temat som vänder på detta tema på ett roligt sätt.
I Det finns inga barn av Moni Port lär sig de små monstren av sin mamma att det inte finns några hemska barn som kommer fram när det blir mörkt, alltså det omvända. En mysig småbarnsbok som kanske går hem mer hos föräldrarna än hos de mindre barnen. Undrar om de riktigt små förstår poängen. Kort och underhållande. Rekommenderas!"
Boktajm