Det ensamma trädet

  • 139 kr
  • 79 kr

Ett litet träd stod alldeles ensamt på en gräsbevuxen kulle. Årstiderna ändrades och trädet kände sig alltmer ledsen och ensamt där det växte.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett litet träd stod alldeles ensamt på en gräsbevuxen kulle. Årstiderna ändrades och trädet kände sig alltmer ledsen och ensamt där det växte. Så en dag efter många år, hände något fantastiskt ... Det ensamma trädet är en vacker berättelse om den vårdande kraften i naturen och vikten av samhörighet.

Den här boken innehåller inte så mycket text. Vissa uppslag är helt utan text och bara vackra bilder som berättar historien.

_____________________________________________

Så här tycker de som läst boken:

"En fin liten berättelse om hur härligt det är att vara en del av ett sammanhang. Vackra bilder men inte så mycket text. Tanken är nog att ni ska berätta sagan om trädet på ert eget sätt, vilket kan vara ett mysigt sätt att öva på att sätta ord till en berättelse."