Apan och jag

  • 129 kr

Eva Lindströms Apan och jag är en rimmad bilderbok för de yngre barnen. Den handlar om en liten lekfull apa som rymmer från sin människovän. Vännen saknar apan

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Eva Lindströms Apan och jag är en rimmad bilderbok för de yngre barnen. Den handlar om en liten lekfull apa som rymmer från sin människovän. Vännen saknar apan och väntar desperat på att han ska komma tillbaka. Men läsaren vet var apan är, för han finns gömd nånstans på alla bilder! (2-5 år).

_________________________

Tyckt av de som läst:
"Eva Lindström har med sin säregna stil skapat en underfundig och rolig bok med avskalad layout i pastellig färgskala och många små luriga detaljer att upptäcka. En bok om vänskap, längtan och svek. En bok om att livet inte är alldeles lätt att leva.
Att läsa Eva Lindström är alltid finurligt och roligt!"
Mina Bibliotek