Annabell Olsson av Lennart Hellsing och Lena Sjöberg

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer jag kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Lennart Hellsings visa om Annabell Olsson har tolkats i bild av Augustnominerade Lena Sjöberg. Hon har själv valt visan och uttryckt den romantiska stämningen.

Flickan Annabell har både mamma och pappa, men vardagslivet biter inte på henne. Hon sitter och drömmer, trär pärlor på snoddar och luktar på blommor. Iklädd siden och sammet dansar hon förbi.

"Hon är en förtrollad prinsessa från sagan,
som råkat gå vilse och bor här hos oss."

Versen är skriven till Lennarts äldsta dotter Susanna när hon var sex år.

Boken har tjockare "pek-boks-blad" som är tåliga för en liten hand att hålla i.

Ålder: 0-3 år

___________________________________________________

Tyckt av de som läst:

"Så underbart fängslande och vacker i både tanken och framförande. Så vackert som bara Lennart Hellsing kan skildra tankar och stämningar. Och bilderna till texten ger en varm, fin helhet. Ryser av lycka varje gång jag läser boken för mina barnbarn. Fylls av tacksamhet över att sagolandet inom oss kan komma fram. Boken rekommenderas varmt!"
Barbro Johansson

"Boken är så vacker och poetisk och särskild! Jag och barnbarnen älskar den. Både texten och de drömskt fantasifulla bilderna."
Salter