Allrakäraste syster

  • 89 kr

Berättelsen om Barbro och hennes hemliga tvillingsyster Ylva-li, med magiska bilder av Hans Arnold, har blivit kult bland bilderboksälskare.

Berättelsen om Barbro och hennes hemliga tvillingsyster Ylva-li, med magiska bilder av Hans Arnold, har blivit kult bland bilderboksälskare.
Är det sant att tvillingsystern Ylva-li bor under en rosenbuske längst bort i trädgården? Där klättrar Barbro ner en dag när hon är trött på sin lillebror och inte vill känna sig ensam längre. Nere i underjorden väntar fantastiska äventyr på de två systrarna. De får leka i gyllene salar, rida i natten genom Hemska Skogen på varsin häst och får varsin pudel, Ruff och Duff. De två systrarna tycker så mycket om varandra och har ett hemligt språk som bara de förstår.

____________________________________________

Tyckt om boken:

"Jag låg och grät en kväll när jag om omväxling till min pågående kriminalroman läste denna underbara bok om kärlek. Fantastiska illustrationer av Hans Arnold. Någonting rörs i mitt inre av denna ljuvliga berättelse där kärlek, sorg och glädje mixas."
Eva

"Fantastisk bok om ensamhet, vänskap i en sagolik vacker och kuslig miljö med fantastiska bilder. Astrid berättar och Hans Arnold illustrerar sagolikt vackert."
Nina

"Väldigt fin och rörande bok där berättelsen utspelar sig i gränslandet mellan fantasi och verklighet. Min två (snart tre) åring älskar den."
Christian