Mistibooh - Kortspelet som lyser i mörkret! från Djeco

  • 139 kr

Spännande spel som är självlysande och lyser när du släcker lampan. Ruskigt och mysigt att spela utan att se något annat än korten som flyttas...

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Spännande spel som är självlysande och lyser när du släcker lampan.

Ruskigt och mysigt att spela utan att se något annat än korten som flyttas fram och tillbaka...

Reglerna liknar det klassiska Svarte Petter även om stämningen så klart blir totalt annorlunda med detta spel...

2 - 4 spelar

Från Djeco

_____________________________________

Spännande kortspel där det gäller att inte ha den svarta katten på handen när spelet är slut. Kortleken har en "glow in the dark"-effekt.

Innehåll: 33 kort (32 kort att föra samman och en grå katt)

Vad spelet går ut på: Det gäller att inte ha den gråa katten på hand när spelet är slut

Spelregler: Den yngste deltagaren börjar. Man spelar i tur och ordning. Medsols. Dela ut alla korten. Spelarna ser efter om de har några par. Om de har det, lägger de fram dem rättvända. Därefter börjar man spela. Den första spelaren drar ett kort, vilket som helst, av sin granne till vänster. Om spelaren kan bilda ett par med detta nya kort lägger han eller hon paret framför sig. Om det inte är möjligt att bilda ett par behåller han eller hon kortet. Sedan är det följande spelare (den som just har blivit av med ett kort) som står i tur att ta ett kort av sin granne till vänster. Och så vidare. Alla kort ingår i par utom Mistigri!! Det är bäst att inte behålla det ...

Ännu roligare och lite otäckt: Den självlysande färgen gör att man kan spela i mörkret. Då måste man först lägga ut alla korten i dagsljus eller lampljus ett par minuter. I mörkret blir sedan alla vita delar av bilderna självlysande.

________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.