Djuren i skogen - Spelet där det gäller att se saker snabbast

  • 119 kr

Här gäller det att vara snabb! Alla håller i varsitt kort. På bordet ligger ett kort. När du hittar ett (djur eller bokstav) gäller det att vara snabb!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här gäller det att vara snabb! Alla håller i varsitt kort. På bordet ligger ett kort. När du ser vad det är (djur eller bokstav) som finns både på ditt kort och på kortet på bordet gäller det att snabbt lägga handen på bordet och säga vad det är du sett. Om du är först får du kortet på bordet och nästa kort kommer upp.

Enormt roligt spel för både små och stora! Samtidigt som ni spelar lär ni er hur de olika bokstäverna ser ut.

Perfekt storlek för att ta med sig på resa och lätt att förvara.

Storlek: 105 x 105 x 34 mm

Från ca 5 år

2-6 spelare (eller i lag)

Speltid ca 10 minuter

__________________________________________________

Tyckt av de som spelat:

"Jätteroligt! Vi spelar det ofta i vår familj! Du lär dig reglerna på 1 minut! Man behöver kunna bokstäverna ganska bra för att snabbt komma på vad de heter. Mindre barn kan med fördel vara med i ett lag. Det här är verkligen ett spel som uppskattas lika mycket av vuxna som av barn. 100-tals är de gånger då någon av oss sagt "Men nu är det något fel, jag har ingenting av det som finns på kortet!" Men när vi tittar efter i lugn och ro så hittar vi alltid allt. I stunden hetta blir man blind på något sätt och det är verkligen fascinerade att det ska vara så svårt :-)"
Kristin

"Jätteroligt för hela familjen! Kanske inte att man lär sig så mycket abc men sjukt roligt spel där det gäller att vara snabb i tanken. Jag, mannen och nioåringen uppskattar det dock lite mer än fyåringen."
Lisa