Batameuh - Spelet där du ska låta som ett djur

  • 109 kr

Här är ett roligt spel för de yngre barnen, där de får låta mycket när de härmar de olika djuren.Lite klurigt är det också. Hur låter en hyena?

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här är ett roligt spel för de yngre barnen, där de får låta mycket när de härmar de olika djuren.

Lite klurigt är det också. Hur låter t.ex. en hyena?

Från Djeco

15 minuter
2-4 spelare
4-7 år
Bra storlek för att ta med på resa. Förpackningsstorlek: 8,5 x 11,7 x 2,8 cm

Spelets mål: Ta hem alla korten.

Spelregler: Blanda korten. Dela ut alla kort mellan spelarna. Spelet går medsols. Den yngsta spelaren börjar. Varje spelare håller sin korthög i ena handen med framsidan vänd nedåt. Alla spelare tar samtidigt kortet överst i sin hög och vänder upp det framför sig. Om det finns minst två gårdens djur och/eller minst två vilda djur, ska de spelare som har dessa kort ge ifrån sig sitt djurs läte. Den som är snabbast får alla uppvända kort och lägger dem underst i sin hög

Ex: Åsnan och kon är två av gårdens djur. Spelaren med åsnekortet gnäggar "hihå, hihå" först! Det är han eller hon som tar hem korten.

Om ett parti spelas med två spelare och ett gårdens djur och ett vilt djur vänds upp, händer ingenting. Spelarna tar tillbaka sitt kort, lägger det underst i sin hög och vänder sedan upp ett nytt kort. Om en av spelarna gör fel (ger ifrån sig ett annat djurs läte eller gör ett läte fast han eller hon är den enda i sin kategori) måste han eller hon ge ett kort från sin hög till var och en av de andra spelarna som straff.

Gårdens djur

Åsnan gnäggar - Hihå, hihå!

Ankan snattrar - Kvack, kvack!

Tuppen gal - Kuckeliku!

Kon råmar - Muu!

Fåret bräker - Bääää!

Vilda djur

Hyenan skrattar - Ha, ha, ha!

Lejonet ryter - Grrrrrrr!

Papegojan tjattrar - Blablabla ...

Elefanten trumpetar - Tuut!

Apan vrålar - Ooo, ooo!

____________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.