Batapuzzle - Ett spel som är ett pussel från Djeco

  • 99 kr

Ett roligt spel för de yngre spelarna. Pussla ihop ditt fordon först för att vinna det spännande spel. Från Djeco.

Ett roligt spel för de yngre spelarna. Pussla ihop ditt fordon först för att vinna det spännande spel. Se mer info om spelet längre ner...

Från Djeco

10 minuter
4-8 år
2-3 spelare
Bra kalaspresent
Bra på resa 8,5 x 11,7 x 2,8 cm

Vad spelet går ut på: att pussla ihop sitt fordon först.

Spelregler: Varje spelare väljer 2 fordon och har dem framför sig under hela spelomgången. Det är de här fordonen som man ska försöka pussla ihop genom att sätta ihop de 6 bitarna. Dela ut alla de kvadratiska korten. Varje spelare lägger sina kort i en hög framför sig med framsidan nedåt. Spelarna vänder samtidigt på det första kortet i sin hög. Den vars uppvända kort har den högsta siffran vinner sticket. Om det har kommit upp ett eller flera kort av de som vänts upp som spelaren kan komplettera något av sina pussel med, lägger han/hon dem framför sig. Ibland kan det hända att spelarna vänder upp två kort med samma siffra. I så fall blir det en tävling. Då lägger var och en ett annat kort ovanpå sitt eget kort med framsidan uppåt. Den vars sist lagda kort har högst siffra vinner alla korten i sticket.

Spelets slut: Spelomgången är slut när en av spelarna är klar med ett av sina 2 pussel, eller om det bara är 2 spelare under en spelomgång, om en av spelarna har förlorat alla sina kort.

_____________________

Djeco har leksaker, pussel, spel och pyssel

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.